Viena, Mayerling, 4*

Discount=10.00, € Pret Final: 140 €  rezervari vacante

Locatii, Obiective turistice ->

Conditii de cazare, transport ->

Despre pret si conditii de plata ->

Program: Ziua 1. Ne oprim la Pandorf pentru cumparaturi dupa care ne indreptam spre Viena.Astfel mergem la Rathaus (Primăria din Viena, care servește ca sediu al primarului și al consiliului orășenesc al capitalei Austriei. ) Vom mai vizita Biserica Votiva (Biserica Votivă din Viena este o biserică neogotică din centrul Vienei, situată în imediata vecinătate a Universității din Viena.) –Burgtheater dinou spre centru Vienei unde continuam vizitarea celorlalte obiective putem vizita: -Muzeul de Istorie Naturală din Viena-Muzeul Fluturilor-Muzeul lui Sisi-Opera din Viena Catedrala Sf Stefan-Stephansdom . Stephansdom este totodata un simbol al Vienei, cel mai important edificiu gotic al orasului si locul multor evenimente semnificative din istoria Austriei.
Ziua 2, Vizitam Castelul Mayerling – fost domeniu imperial de vanatoare. Este locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886 impreuna cu iubita sa Maria Vetsera la varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, la ordinul imparatului, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul.Spre seara servim cina intr-ul local cu specific Vienez.
Ziua 3 Dupa micul dejun vom vizita principala atractie turistica a Vienei Castelul Schonbrunn care din 1996 a intrat in patrimoniul Unesco. Aici vom vizita: -muzeul din interiorul palatului Grădina Zoologică Schönbrunn din Viena este cea mai veche grădină zoologică din lume şi a fost aleasă deja de trei ori drept cea mai bună grădină zoologică din Europa. Gloriette -Muzeul calestilor. Dupa caderea monarhiei austro-ungare, au ramas in jur de 100 trasuri, calesti, sanii, litiere sau lectice, cu echipamentele de tractare, de calarie si paturile aferente-labirintul si gradinile palatului Schonbrunn .In jurul palatului se poate servi masa si bineinteles prajituri vieneze. Parcul de distractii Prater unul din cele mai vechi parcuri de distractie din Europa. Dupa ce vizitam parcul de distractii Prater ( in care se poate lua masa in conditii excelente ) la ora 17.00 plecam din Viena spre tara.

© Copyright 2016. All right reserved. realizare.ro

Termeni si conditii | sitemap | Contact