Targul de Craciun Viena 160€

Discount=10.00, € Pret Final: 150 €  rezervari vacante

Locatii, Obiective turistice ->

Conditii de cazare, transport ->

Despre pret si conditii de plata ->

Program: 1.Plecare:Sambata:20.11.2015 - Parcare A.M.G. - 05.00
2.Sosire:Duminica:21.11.2015 - Parcare A.M.G. - 23.00
Seria 2
1.Plecare:Sambata:27.11.2015 - Parcare A.M.G. - 05.00
2.Sosire:Duminica:28.11.2015 - Parcare A.M.G. - 23.00

Vineri:21.08 -Ziua
La ora 24.00 in noaptea de Vineri/Sambata pornim spre Austria cu turistii din Timisoara si Arad. La sosirea in Viena vom vizita principala atractie turistica a Vienei Castelul Schonbrunn care din 1996 a intrat in patrimoniul Unesco.
Aici vom vizita:
-muzeul din interiorul palatului(pret: de la 14.50 Euro)
Grădina Zoologică Schönbrunn din Viena este cea mai veche grădină zoologică din lume şi a fost aleasă deja de trei ori drept cea mai bună grădină zoologică din Europa.
-Gloriette (Gloriette a fost construita in 1775. Inscriptia de pe arcul din mijloc aminteste despre acest lucru: ``JOSEPHO II. AUGUSTO ET MARIA THERESIA IMPERANTIB. MDCCLXXV`` ridicat sub domnia Imparatului Joseph si a imparatesei Maria Theresa. 1775.
-muzeul calestilor Dupa caderea monarhiei austro-ungare, au ramas in jur de 100 trasuri, calesti, sanii, litiere sau lectice, cu echipamentele de tractare, de calarie si paturile aferente.
-labirintul si gradinile palatului Schonbrunn.
In jurul palatului se poate servi masa si bineinteles prajituri vieneze.
In functie de politica de cazare a hotelului (check In) vom stabili programul de dupa masa.
Astfel mergem la Rathaus (Primăria din Viena, care servește ca sediu al primarului și al consiliului orășenesc al capitalei Austriei. )
Vom mai vizita Biserica Votiva (Biserica Votivă din Viena este o biserică neogotică din centrul Vienei, situată în imediata vecinătate a Universității din Viena.)
-Burgtheater, Panorama ajunge de la Universitatea din Viena până la Primărie, Parlament, Parcul Volksgarten, Muzeul de Istorie Naturală şi Muzeul de Istorie a Artei. Şi cine ştie dacă în următoarea perioadă nu veţi fi chiar dumneavoastră în Viena şi nu vă veţi saluta prietenii pe camera. Live aici!

Sambata:22.10 - Ziua
La ora:09 - Dimineata plecam spre Salzburg
Acasa la Mozart
Sosire la Salzburg:12.00
Salzburg este indiscutabil unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei atat din punct de vedere arhitectonic cat si al peisajelor ce pot fi admirate aici. Farmecul nemasurat face din Salzburg, peste care se apleaca umbra celui mai iubit fiu al sau, Mozart, un oras favorizat de divinitate. Indiferent ce adjective s-ar folosi, Salzburg este si va ramane unul dintre cele mai incantatoare orase ce pot fi intalnite intr-un periplu european, cu precadere datorita faptului ca Altstadt - malul stang al raului Salzach – are mai multe capodopere in stil baroc pe metru patrat decar orice alt oras de pe Pamant.
Duminica:23.09 ZIUA:
Dupa micul dejun ne indreptam dinou spre centru Vienei unde continuam vizitarea celorlalte obiective in functie de preferintele Dvs putem vizita:

© Copyright 2016. All right reserved. realizare.ro

Termeni si conditii | sitemap | Contact