Medjugorje, Ostrog, Belgrad, 130€, 2*

Discount=10.00, € Pret Final: 120 €  rezervari vacante

Locatii, Obiective turistice ->

Conditii de cazare, transport ->

Despre pret si conditii de plata ->

Program: Ziua 1-2 Plecare seara din Timisoara catre Medjugorje Sosire a doua zi la Medjugorje vizitare obiective si pelerinaj.Se viziteaza Biserica Sf Iacob. La Medjugorje oamenii nu-l descopera doar pe Dumnezeu si pe sfanta Fecioara Maria, ci acolo oamenii se descopera mai ales pe ei insisi si pe cei din jurul lor. Acolo inveti sa iti asculti inima, sa iti cunosti maretia sufletului si limitele trupului. Acolo oamenii sunt invatati sa isi recunoasca cu modestie adevarata lor valoare si locul pe care il au in aceasta lume si in istoria lumii.! Acolo nimeni nu se considera mai minunat decat celalalt si fiecare invata ca aproapele si mantuirea lui sunt realitati pe care trebuie sa le slujeasca...
Ziua 3 Dimineata plecare spre Manastirea Ostrog este una dintre cele mai renumite si minunate manastiri ortodoxe din Muntenegru, dar si din lume. Fiind asezata pe o stanca aproape verticala a muntelui Ostrog, la o altitudine de 2.000 de metri, intr-un tinut stancos, intre orasele Danilovgrad si Niksic, manastirea adaposteste o tainica pestera, unde se odihneste un mare sfant:
Sfantul Vasile de Ostrog.Adesea, manastirea din coasta Muntelui Ostrog este categorisita ca fiind una dintre cele mai vizitate manastiri ortodoxe din lume si cel mai important loc de pelerinaj din intreaga Peninsula Balcanica.
Ziua 4: Plecare spre Belgrad .Vom vizita Catedrala Sfantului Sava. Acest edificiu este cea mai mare biserica ortodoxa din lume, Urmatorul popas va fi la fortareata Belgrad. O data ajuns pe Kalemegdan, cetate considerata veacuri de-a rindul Portile ori Cheia Europei, nu-ti ramine altceva de facut decit sa admiri spectacolul, splendoarea maiestoasei intilniri dintre Sava si Dunare.In acest loc au ramas, mai bine de un veac, moastele Sfintei Parascheva, veghind crestinatatea pina la 1521, an in care Soliman Magnificul, le va aduce la Constantinopol.Exista pe Kalemegdan doua biserici importante: a Adormirii Maicii Domnului cea mai veche biserica a Belgradului (transformata pentru o vreme in geamie), si cea a Sfintei Parascheva, inaltata special pentru a adaposti moastele acesteia, in anul 1417.
Tot pe Kalemegdan, pelerinul descopera, plin de uimire, Izvorul tamaduitor al Sfintei Parascheva, izvor catre care s-au indreptat, cu nadejde sfinta, veacuri de-a rindul, mii si mii de credinciosi .In jurul Izvorului, In Biserica Rujita
se afla, de asemenea, la inchinare, o particica din moastele sfintei ocrotitoare a sud-estului Europei. Plecare spre Timisoara.

© Copyright 2016. All right reserved. realizare.ro

Termeni si conditii | sitemap | Contact