Excursii circuite

Discounturile sunt oferite doar prin codurile obtinute pe acest site prin Inscriere si Rezervare.

Prezentati la firma Codul de reducere obtinut pe acest site pentru a beneficia de reduceri.

Oravita, tren, cascada, teatru

Detalii

Oravita, tren, cascada, teatru

Teatrul Mihai Eminescu Oravița Construit în anul 1816 după modelul teatrului din Viena, este cel mai vechi teatru din România, pe scena căruia s-au perindat trupe din Austria, Germania, Ungaria, de la Teatrul Național București, ca și personalități de seamă ca Mihai Eminescu și George Enescu. De asemenea reprezintă prima clădire de teatru din piatră, din sud-estul Europei, ca și prima clădire din Europa luminată cu ajutorul lămpilor cu acetilenă. Calea ferată Baziaş - Oraviţa este cea mai veche cale ferată din România. Co... ...(informatii)

Praga, Dresda, Bratislava 140€ (10+1 GRATIS), 3*

Podul Carol - in ceha Karlův most - este cel mai faimos dintre podurile peste raul Vltava si una dintre principalele atractii ale orasului Praga. La inceput podul s-a numit Podul de piatra - Kamenný most, sau Podul Praga - Pražský most. Constructia poduluia inceput in 1357, la ordinele regelui Carol al V-lea si a fost terminat in secolul XV. Fiind singura cale de a traversa raul, podul Carol a reprezentat cea mai importanta legatura intre Centrul Istoric, Castelul Praga si zonele adiacente, pana in 1841. Podul Carol - Karlův most - are lungimea de 516 m, ... ...(informatii)

Detalii

Medjugorje, Ostrog, Belgrad, 130€, 2*

Detalii

Medjugorje, Ostrog, Belgrad, 130€, 2*

Cui se adreseaza aceasta excursie: -amatorilor de fotografie fiindca avem si o destinatie despre care lonleyplanet o prezinta intr-un mod deosebit -celor care doresc altceva decat un simplu city break, o apropiere de Dumnezeu -tuturor iubitorilor de calatorii si spiritualitate. E bine de stiut ca aceasta excursie nu este un pelerinaj, este un circuit cultural si spiritual fiindca alaturi de Medjugorje vom vizita si Ostrog, manastirea din coasta Muntelui Ostrog este categorisita ca fiind una dintre cele mai vizitate manastiri ortodoxe din lume si cel mai impor... ...(informatii)

Grecia, Paralia Katerini, de la 110€ 10 nopti, transport, 3*

Paralia Katerini/OLYMPIC BEACH Vila Golden Sand http://www.goldensandhotel.gr/ este situata la 50 m de plaja in Statiunea Paralia Katerini.Sejurul este in regim Self Catering (administrare proprie).Camerele sunt dotate cu :televizor, aer conditionat (se plateste suplimentar – 5 E/zi/camera), baie proprie (chiuveta,wc,dus), terasa (cu mobilier:masa+scaune), chicineta (frigider,plita electrica,chiuveta,vesela). Camerele sunt : duble (2 paturi) si triple (1 pat dublu + 1 pat suplimentar), iar unele au vedere laterala la mare. Trebuie sa aveti cu dvs. prosoape de b... ...(informatii)

Detalii

Belgrad, 1 zi

Detalii

Belgrad, 1 zi

Belgrad - numit Orasul Alb - este unul dintre cele mai vechi orase europene. Viu, misterios si acceptabil ca pret, cu obiective si atractii turistice din cele mai variate si cu o istorie fascinanta modelata prin razboi si prin tragedia geopoliticii balcanice, capitala Serbiei pare a se afla in alta lume. Acest oras cu doua milioane de locuitori infloreste primavara, cand serile aduc familii intregi afara, in soarele mediteranean, la multe terase, in timp ce viata de noapte agitata se imprastie si pe strazi, catre barcile de pe rau. Cu o cultura infloritoare a caf... ...(informatii)

Novi-Sad+2 destinatii 3*

Punctul de atracţie principal pentru turiştii care ajung în Novi Sad este cetatea Petrovarinului, a doua cetatea fortificată ca mărime din Europa, care s-a păstrat în stare perfectă. Aici se află şi `ceasul strica`, o altă atracţie pentru străini: limbile ceasului au fost inversate, în aşa fel încât limba cea mare, minutarul, să arate ora. Ceasul era folosit de marinarii care veneau pe Dunăre şi care trebuiau să vadă ora din depărate. Cetatea Petrovaradin este imensă, iar priveliştea pe care turiştii o pot admira din turnurile acesteia e... ...(informatii)

Cracovia, Cicuit cultural, 3 zile de la 130€, 2*

Cracovia, Cicuit cultural, 3 zile de la 130€, 2*

Cracovia - Kraków in poloneza - este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia. Situat in Valea Vistulei superioare, actualmente capitala de voievodat, orasul-port, vizitat cu incantare de peste 4 milioane de turisti Cracovia este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboi mondial. In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezinta totodata fost... ...(informatii)

Targul de Craciun Viena 160€

Viena a fost considerata pentru multe secole, capitala muzicii clasice, dar si a operei. Mozart, Beethoven, Schubert, Strauss, Vivaldi sau Mahler reprezinta doar cateva nume celebre care au trait si au lucrat in acest spatiu. Lista atractiilor turistice din Salzburg ce merita vizitate Fortareata Hohensalzburg Fortareata Hohensalzburg este cea mai importanta fortareata din centrul Europei, un castel ce degaja forta, situat intr-o pozitie favorabila si cel mai important obiectiv turistic din Salzburg. Fortareata Hohensalzburg este obiectivul turistic din Salzburg... ...(informatii)

Sarande, 7 nopti cazare, mic dejun, 240 €

Sarande, 7 nopti cazare, mic dejun, 240 €

Statiunea Sarande, impresionanta destinatie turistica cu nisip fin de pe riviera albaneza la Marea Ionica, este situata in sudul Albaniei, in apropierea insulei Corfu. Construita in stil venetian, statiunea Sarande are hoteluri noi, restaurante cu specific, viata de noapte antrenanta, situri arheologice antice si shopping la preturi avantajoase. Situl arheologic Butrint include un amfiteatru roman impresionant, o bazilica bizantina, un templu roman cu podea de mozaic, o poarta cu lei sculptati si alte numeroase constructii datand din perioadele greaca, romana... ...(informatii)

Viena, Mayerling, 4*

Rathaus este Primăria din Viena, care servește ca sediu al primarului și al consiliului orășenesc al capitalei Austriei. Biserica Votiva din Viena este o biserică neogotică din centrul Vienei, situată în imediata vecinătate a Universității din Viena. Stephansdom este totodata un simbol al Vienei, cel mai important edificiu gotic al orasului si locul multor evenimente semnificative din istoria Austriei. Castelul Mayerling – fost domeniu imperial de vanatoare. Este locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886 ... ...(informatii)

Budapesta si Balaton 70 EURO

Budapesta si Balaton 70 EURO

Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Datorita faptului ca Budapesta ofera o multitudine de obiective turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate locul de nastere al lumii moderne. Pentru a va organiza mai usor vacanta in Budapesta iata o lista de obiective turistice in Budapesta: 1. Parlamentul Cladirea Parlamentului Ungariei este locul in ca... ...(informatii)

Urmatoarea excursie

Oravita, tren, cascada, teatru

18 Martie

Detalii

© Copyright 2016. All right reserved. realizare.ro

Termeni si conditii | sitemap | Contact